Een bezoek aan een hondentrimster blijft net als naar de dierenarts gaan voor veel honden spannend. Daarom heb ik ervoor gekozen hier extra aandacht aan te besteden.

Door mijn rust, ervaring, een trimsalon met sfeer en mijn liefde voor honden, voelen honden zich sneller op hun gemak. Daardoor wordt het (laten) behandelen van uw hond nog leuker!

Elke hond krijgt een behandeling die bij hem/haar past. Dit hangt van verschillende factoren af, zoals vacht, ras, leeftijd, karakter, gewicht, etc. Door met al deze factoren rekening te houden, kan ik uw hond met mijn vakkundige beoordeling op een juiste en prettige manier behandelen.

De standaard behandeling bestaat uit:

  • wassen
  • drogen/föhnen
  • ontklitten
  • indien nodig: oren uitplukken, anaalklieren uitknijpen, nagels knippen
  • vlooien- en tekencontrole
  • knippen, effileren, ontwollen, plukken, strippen, scheren

Dit alles volgens de rasstandaard of naar eigen wens!

Ook puppy’s zijn welkom om vast aan de salon te wennen.

Uw pup wordt op tafel gezet, gekamd, kan aan het geluid van de föhn wennen en andere friemeldingetjes. Voor een pup zijn dat al heel wat nieuwe indrukken!

Dit is heel belangrijk want als uw hondje oud genoeg is voor een volledige beurt, weet uw boefje al een beetje wat hem te wachten staat. Dat zorgt voor meer rust.

Een puppybeurt kost 5 euro.

Voor een prijsindicatie kunt u contact opnemen met Bubbels & Boefjes. Zo kunnen we samen bespreken wat uw wensen zijn en welke prijs bij de behandeling voor uw hond past!

Heeft u nog andere vragen? Ook dan kunt u gerust bellen of mailen.